inhoud Naast een grafische en tekstuele genealogie (met alleen de mannelijke afstammelingen) van Richardus Maertens geboren circa 1624 in Bellegem (B), treft u op deze website verder ook aan:

Een genealogie van Nicolaus Rolbergh., geboren rond 1684 en militair in het Staatse leger. Deze familie heeft zich verspreid in drie hoofdtakken: Raamsdonk/Waspik, Wormer en Boom(B). Deze genealogie is gabaseerd op eigen onderzoek. Mijn interesse in de bijzondere naam Rolbergen, ontstond nadat ik had ontdekt dat mijn betovergrootmoeder zo heette. Dank ben ik verschuldigd aan Katrin Rollenberg voor haar aanvullingen en verbeteringen;

Een genealogie van Guilielmus Vermont geboren rond 1685 waarschijnlijk te Doel (B), gebaseerd op het werk van Dominicus Vermont (1925-1989) aangevuld met eigen onderzoek;

Een parenteel (inclusief alle mannelijke en vrouwelijke afstammelingen) van Abraham 't Hart. geb. 1859 in Zwartewaal, gebaseerd op eigen onderzoek;

Een tekstuele parenteel en een kwartier-parenteel van Dominicus Martens (zandloper diagram), geb. 1877 in Stoppeldijk, gebaseerd op eigen onderzoek. Let op bij het zandloper diagram moet u eerst naar beneden of naar rechts scrollen;

Een groepsfoto van de reünie van 1977 met namen, gemaakt tijdens de reünie van alle kinderen en kleinkinderen van Dominicus Martens en Eulalia Seraphina Vermont, gehouden in Dordrecht in 1977.

Een kwartierstaat van Anne Elsermann, geb. 1963 in Wuppertal (D), gebaseerd op eigen onderzoek.

Een kwartierstaat van Rob Martens, geb. 1961 te Gouda, gebaseerd op eigen onderzoek, het grote werk van J. & C. 't Hart alsmede op informatie uit het publieke domein.

Een navigeerbare blokjes stamboom

Bent u of kent u een familielid van deze stambomen laat het dan even weten. Ook als u zelf vermeld wilt worden en er staat nu {afgeschermd} of als u een fout heeft geconstateerd, of indien ik u ten onrechte op deze website heb vermeld dan bied ik u hiervoor mijn excuses aan en verzoek u dit aan mij te melden, zodat ik uw informatie kan verwijderen. Stuur dan een berichtje naar email.

In het zoeken, analyseren en rapporteren van deze stambomen zit meer dan 35 jaar werk. Indien u gegevens van deze website overneemt, wilt u dan zo vriendelijk zijn mij als bron te vermelden?

Video's van de drie familiereünies van de afstammelingen van Dominicus Martens en Eulalia Seraphina Vermont, in 1977, 2002 en 2017.

.

Audio opnames van gesprekken met Marie, Bertha en Rob Martens (1991), Marie, Bertha en Clementien Martens (1991) en een video opname van een interveiw met Antonia Fijneman (1991)Recent is het boek verschenen dat ik samen met achterneef Marco te Veldhuis heb geschreven: "Het boek Maertens - Een reis door de tijd". Exemplaren zijn te bestellen voor 16.95 EUR bij deze boekhandelKwartierstaten:
Kwartierstaat van Anne Elsermann
Kwartierstaat van Rob Martens

Parentelen:
Parenteel van Abraham 't Hart.
Parenteel van Dominicus (Mien) Martens.
Register report of Petrus Maertens.

Genealogieën:
Genealogie van Guilielmus Vermont.
Genealogie van Nicolaus Rolbergh.
Genealogie van Rijchardus (Rijckoort) Maertens.